ЦИРКУС У БЕЛОЈ КУЋИ: Репер лупао по Трамповом столу, Иванка немо посматрала

2

Познати репер Канје Вест срео се с америчким председником Доналдом Трампом на радном ручку у Овалном кабинету.

„За њега колеге кажу да је музички геније, а што се мене тиче — то је и моје мишљење“, рекао је новинарима Трамп.

„Знате ли шта жели? Ништа. Ништа не тражи за себе. Само жели да помогне људима, а највише око затворске реформе. Ту морам да похвалим и његову супругу Ким. Она нам је на то скренула пажњу“, рекао је Трамп.

„Има велики број следбеника у афроамеричкој заједници, веома је паметан и ја га много волим“, рекао је Трамп.

анје Вест са собом је повео и Џима Брауна, легенду америчког фудбала.

„Има нешто у овој капи. Кад је ставим, осећам се попут Супермена“, рекао је Вест, а онда ставио качкет с натписом МАГА, што је скраћеница Трамповог предизборног слогана Make America Great Again (Учинимо Америку поново великом).

И ту је кренуо шоу.

Контроверзна звезда тада је почела своје излагање о сопственом менталном стању, како би требало да изгледа затворска реформа, а бирао је и типове авиона којим би требало да лети амерички председник.

„Људи очекују да гласате за демократе ако сте црни“, рекао је Вест.

Своја становишта додатно је поткрепио лупањем по Трамповом столу, а у једном тренутку је америчког председника прогласио херојем.

Осим Веста и Брауна на састанку су били и председникова ћерка и саветница Иванка, као и њен супруг и саветник Беле куће Џаред Кушнер, који су мање-више немо посматрали Канјеову представу.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!