БРНАБИЋ Хоћу да се учланим у СНС; не бих волела да се Вучић повуче са чела странке

6

Премијерка Србије Ана Брнабић у интервјуу за Недељник је говорила о председнику Вучићу, питању Косова, опозицији, ријалитијима, проблемима са комшијама...

„Милошевићева владавина није донела Србији ништа добро. Из тог периода се сећам само страшних санкција, хиперинфлације, празних продавница, јадних људи који на тротоарима продају шта стигну, пластичних боца бензина на улици, ратова и разарања. То вам ваљда довољно говори на којој страни сам била Петог октобра“, каже премијерка Ана Брнабић у великом интервјуу Недељнику.

„Нисам члан СНС-а да бих причала о повлачењу Вучића са чела странке. Могу као његов сарадник да кажем да не бих волела да се повуче, јер је Вучић тај кохезиони фактор који побеђује различита мишљења и виђења у тој странци, а Србији је потребно јединство. Морам да кажем да сам почела да размишљам да се учланим у СНС”, испричала је председница Владе Србије.

Она је у интервјуу говорила и о Николи Коју, Биљани Србљановић, Сергеју Трифуновићу, Горану Јешићу…

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!