Прочитај ми чланак

ТРАГЕДИЈЕ СЕ ПО СРБИЈИ НАСТАВЉАЈУ: Експлозија у фабрици; 8 жртва стравичне несреће

0

Радник (53) повређен је у експлозији пресе у фабрици "Милан Благојевић - Наменска" из Лучана.

До експлозије је дошло, из за сада неутврђених разлога, око осам сати.

Експлозија се догодила у погону „Ракетно гориво“.

Степен повреда радника није утврђен.

Осма жртва стравичне несреће на ауто-путу код Јагодине

Шездесетогодишњи Н.С. који је задобио тешке телесне повреде у саобраћајној несрећи која се у уторак догодила на ауто-путу између Јагодине и Ћуприје, преминуо је у среду јутро око осам сати у КЦ Ниш.

Он је, како кажу у тој установи, у уторак поподне примљен на интензивну негу КЦ Ниш у изузетно тешком стању, без свести, некомуникативан и са политраумама.

– Поред свих напора лекара и медицинског особља нишког Клиничког центра у борби за његов живот, преминуо је у среду јутро у 8 сати , наводе у КЦ НИш.

Још двоје повређених Д. П. (34) и А. И. (30) збринуто је у уторак у нишкој болници, а њихово стање је и данас непромењено.

– Код Д. П. је дијагностикован је прелом карлице и коштаних структура кичменог стуба. Тренутно је стабилан и смештен у интензивну негу ради даље лечења и праћења стања. За сада неће бити хируршких интервенција. Код А.И. је након дијагностике мултислајсним скенером утврђено да се ради о дистезионим повредама мишића врата. Тренутно је смештен на одељењу Клинике за неурохирургију КЦ Ниш, није животно угрожен а лекари будно прате његово стање, саопштили су у КЦ.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!