Прочитај ми чланак

СВЕ ЗБОГ КЊИГА: Букти рат између НАТО лобисткиње Јелене и Шешеља

0

Јелена Милић, НАТО лобисткиња и директорка Центра за евроатлантске студије, одлучила је да „објави рат“ лидеру радикала Војиславу Шешељу.

Најпре се Јенсу Столтенбергу, генералном секретару НАТО, за време његове посете Београду жалила на пораст националистичке реторике и повратак ратних злочинаца, алудирајући и на Шешеља, да би јуче отишла корак даље и поручила шефу радикала да су његове књиге смеће.

Она је, наиме, објавила фотографију са кесама препуним ђубрета поред контејнера, а у тим кесама налазила се књига вође радикала „Феноменологија балканског деспотизма“!

Шешељ на овакву провокацију није могао да јој остане дужан. А имао је објашњење и како се његова књига нашла поред контејнера и какве везе са тим има Милићева…

– Јелена Милић је неког мог преданог читаоца заразила НАТО пицајзлама. Пицајзле су се вероватно накотиле у тој књизи и власник је онда морао да баци књигу. Мени је само чудно што књигу није спалио јер пицајзле најбоље реагују на ватру. У борби против мене, Столтемберг и НАТО јој могу много помоћи, то је сигурно, жалила се правим људима – рекао је Шешељ за „Ало!“.

Потом је у свом стилу самоуверено навео да људи у Србији „буквално гутају“ његове књиге.

 

– То се најбоље види на Сајму књига, сваке године је наш штанд највише посећен – каже Шешељ.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!