Прочитај ми чланак

СКУПШТИНА СРБИЈА: Делегација Скупштине народа Евроазије у посети Србији

0

Делегација Скупштине народа Евроазије се састала са посланицима из посланичке групе Двери, на челу са Бошком Обрадовићем и посланичке групе Покрет за спас Србије.

Тема састанка је била сарадња Србије са државама које су чланице ове организације на пољу бизниса, туризма и омладине.

У име домаћина присутнима су се Бошко Обрадовић и Санда Рашковић Ивић који су гостима пожелели добродошлицу у Србију. Они су истакли да су веома заинтересовани за разговоре и да су свесни да постоји велики потенцијал за сарадњу са 44 државе које чине Скупштину народа евроазије. Они су госте такође информисали о формирању Савеза за Србију као највећег опозиционог блока у Србији у последњих 18 година.

Светлана Смирнова, председница Скупштине народа Евроазије је истакла да јој је посебна част што представници из Србије, а пре свега г. Младен Ђорђевић од почетка учествују у раду Скупштине народа Евроазије и додала да је ова организација спремна да подржи пројекте из Србије.

На конференцији за медије која је одржана након састанка Бошко Обрадовић је истакао да Србија недовољно познаје могућности које има када је у питању сарадња са државама из овог блока и додао да је у том контексту овај састанак био врло користан, а Светлана Смирнова је поручила да је кључно о чему треба разговарати питање како Скупштина народа Евроазије може бити корисна за Србију.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!