Прочитај ми чланак

БОШКО:Тодоровић сада тражи одлив мозгова и из Драгачева пошто је завршио са Чачком

0

Уместо да поднесе оставку због скандалозне изјаве подршке „одливу мозгова“ из Чачка, градоначелник Милун Тодоровић је почео да се бави политиком у другој општини - Лучанима. Да ли то значи да Лучани немају председника општине и шта је са тамошњим кадровима СНС који су у међусобној свађи због чега цела општина трпи негативне последице већ четири године?

Како се уопште наш градоначленик усуђује да се бави другим темама у тренутку док му радови на кружном путу око Чачка касне два месеца и урушава се један од потпорних стубова на вијадукту, што значи даље продужавање радова и нове проблеме у функционисању саобраћаја у нашем граду?

Да ли је могуће да Милун Тодоровић, као близак пријатељ свих политичара на власти  и део свих владајућих режима – некоме приговара о уништавању земље у претходном периоду? Да ли он уопште пише сопствене изјаве или их добија готове из страначке централе у Београду? Да ли Милун Тодоровић уопште зна шта је изјавио пре него што то види у медијима? И да ли ће после Вучићевог јавног прозивања и „рибања“ на седници ГО СНС сада морати сваки дан да изда по једно саопштење против „зле опозиције“ – да би се изнова доказао Господару?

А што се тиче Драгачева – тамо је Тодоровићева политика „одлива мозгова“ одавно на делу. Општина се убрзано празни, млади и високообразовани се не враћају, општином владају „купљене дипломе“, пољопривреда и село пропадају, а посебно малинари и други произвођачи јагодастог воћа, док су нерешена бројна инфраструктурна питања, попут путева, тротоара, канализације и водовода. То је прави разлог за узнемирење и јављање Милуна Тодоровића и његових шефова из Београда.

Изузетно успешна трибина Савеза за Србију у Котражи, отварање канцеларија у сва три седишта општине – у Котражи, Гучи и Лучанима, као и жеља Драгачеваца за политичким променама – представљају аларм за узбуну у СНС. Овде не могу да вршљају са својим батинашима како су навикли на досадашњим локалним изборима и овде Савез за Србију по први пут излази на изборе као уједињена опозиција, што представља озбиљан изазов за владајућу коалцију. А Драгачевци сваким даном све више схватају да су СНС, СПС, ПУПС и Нова Србија прекршили сва своја предизборна обећања од пре четири године, да нису радили ништа и да је дошло време за смену власти.

                     ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!