САВЕЗ ЗА СРБИЈУ: Зауставити продају националних ресурса

1

У Котражи, у горњем Драгачеву отворена је прва канцеларија Савеза за Србију и одржана трибина на којој је поручено да се мора више инвестирати у пољопривреду и да треба зауставити продају најважнијих националних ресурса.

Драган Ðилас је рекао да не може нико да га убеди да ће Арапи боље да управљају ПКБ-ом него што би то радили наши људи, саопштила је прес служба СзС.

Према његовим речима, они који продају земљиште и изворе воде су за њега највећи издајници.

Председник Двери, Бошко Обрадовић оценио је да у Драгачеву постоји снажан опозициони потенцијал, уз тврдњу да они који су били четири године на власти за Драгачево нису урадили ништа, а Милан Стаматовић навео да је у Драгачеву прва прилика да се „монопол“ СНС разбије.

Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић указао је на проблеме пољопривредника, тврдећи да је буџет за пољопривреду пао, а да се за друге стране паре троше на Арапе и лажне инвестиције.

Жељко Веселиновић, председник Удружених синдиката Србије Слога тврди да је план владе да се приватизује наменска индустрија што значи, како каже, да то очекује и фабрику „Милан Благојевић“ из Лучана.

                          ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!