Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Савез је јачи смо када смо удружени

0

Лидер Двери Бошко Обрадовић изјавио је да су чланови Савеза за Србију јачи када су удружени и оценио да у општини Лучани у којој ће до краја године бити одржани локални избори, постоји снажан опозициони потенцијал, саопштиле су Двери.

Обрадовић је на отварању прве канцеларије Савеза за Србију у селу Котража поред Гуче рекао да владајућа Српска напредна странка (СНС) у том месту претходне четири године није урадила ништа.

Лидер Здраве Србије Милан Стаматовић изјавио је да у Драгачеву у општини Лучани постоји монопол СНС-а, али да су најављени избори у тој општини прилика да се тај монопол разбије.

„Овде постоје три међусобно посвађане групације СНС, а доћи ће и људи из Београда али немојте да их се плашите. Кад буду они долазили позовите нас, доћи ћемо и ми“, рекао је Стаматовић на отварању канцеларије.

Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић казао је да зна како живе људи који се баве пољопривредом, јер је и он један од њих, а да после завршене бербе јабука „не зна где да их прода јер је цена катастрофална“.

Председник Удружених синдиката Србије Слога Жељко Веселиновић рекао је да је план Владе Србије да приватизује наменску индустрију, што ће се догодити и са фарбиком „Милан Благојевић“ из Лучана.

„То значи да ће радници остајати без посла ако остане ова власт, а ми смо против приватизације и за увођење професионалног менаџмента који ће запослити још људи“, објаснио је Веселиновић.

Председник Левице Србије Борко Стефановић рекао је да ће Савез за Србију показати да је победа могућа, а да ће „лоповлук, батинаши и смицалице“ СНС-а бити „забележени, снимљени и приказани људима“.

„Ви сте српски домаћини који неће дозволити да их неко уцени и уплаши“, казао је Стефановић.

Отварању канцеларије присуствовали су лидер Савеза за Србију Драган Ђилас, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, потпредседница Демократске странке Драгана Ракић и посланик Двери Миладин Шеварлић.

                        ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!