Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ ПОНАВЉА ГРЕШКЕ ПРЕТХОДНИКА Показало се – што јачи Пинк, то слабија власт!

0

Жељко Митровић више од 20 година понавља исте "форе" да сачува себе, рушећи неповратно углед сваке власти. Брига њега ко је на власти, брига га је било и за Слобу и Миру, за све који су владали после њих, јер их је ионако све испратио, па ће и Вучића као Тадића ускоро да "шутне" са своје телевизије брже него што се преброје гласови на изборима које буде изгубио. И већ сутрадан након изборне ноћи ће да помаже некој новој власти да окриви своје претходнике за све лоше у Србији, да сатанизује Вучића на "Пинку" као што и Вучић годинама окривљује "жуте лоппове", а пре њега су "жути" годинама на "Пинку" за све лоше у Србији кривили Слобу и Миру.... Занимљиво је да у Србији не важи много правила, али ово се проверено доказало - ШТО ЈАЧИ ПИНК, ТО СЛАБИЈА ВЛАСТ!

Иако је протест испред ТВ „Пинк“ одложен јер су организатори сазнали синоћ из поузданих извора да „Пинк“ спрема „статисте батинаше“ који би умешани међу протестанте изазвали нереде и крвопролиће, Жељко Митровић очигледно није хтео да ризикује.

Протеста није било, али је за сваки случај испред „Пинка“ поставио „статисте“, опремио их мегафоном да се дерендају и вриште, упућују увреде и псују окупљене људе преко пута. Сигурно се и Вучић, као некадашњи борац против режима, одлично сећа таквих „Пинк“ сценарија у одбрани ЈУЛ-а.

Жељко Митровић више од 20 година понавља исте „форе“ да сачува себе, рушећи неповратно углед сваке власти. Брига њега ко је на власти, брига га је било и за Слобу и Миру, за све који су владали после њих, јер их је ионако све испратио, па ће и Вучића као Тадића ускоро да „шутне“ са своје телевизије брже него што се преброје гласови на изборима које буде изгубио. И већ сутрадан након изборне ноћи ће да помаже некој новој власти да окриви своје претходнике за све лоше у Србији, да сатанизује Вучића на „Пинку“ као што и Вучић годинама окривљује „жуте лоппове“, а пре њега су „жути“ годинама на „Пинку“ за све лоше у Србији кривили Слобу и Миру…. Занимљиво је да у Србији не важи много правила, али ово се проверено доказало – ШТО ЈАЧИ ПИНК, ТО СЛАБИЈА ВЛАСТ!

А, можда би Срби ојађени животом у земљи пуној непотизма, криминала, корупције, лоповлука, требало да захвале Митровићу јер је убрзао пропаст сваког режима и све властодршце огадио народу као да никад за њих нису гласали…

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!