Прочитај ми чланак

ШЕШЕЉ О ИЗБОРИМА У СРПСКОЈ: Апелујем да се избегне крвопролиће!

0

Војислав Шешељ рекао је да су предстојећи избори веома важни за Републику Српску и додао да је уверен да ће на изборима за члана председништва Босне и Херцеговине из Републике Српске победити Милорад Додик.

Уочи предстојећих избора у Босни и Херцеговини лидер радикала Војислав Шешељ има сазнања да се очекује долазак провокатора којима је циљ крвопролиће.

Шешељ апелује да се евентуални немири избегну по сваку цену.

– Ово су веома важни избори за Републику Српску и ја позивам све грађане да се масовно одазову, да гласају према својој савести. Уверен сам да ће на изборима за члана председништва Босне и Херцеговине из Републике Српске победити Милорад Додик, јер би то било веома значајно за српски народ. Видите да Додика подржава и Русија и Србија – рекао је Шешељ.

Како додаје, раније је имао доста размирица са њим, али сада мора преко свега тога да пређе да би српски национални интереси били заштићени.

– Младен Иванић је играч Енглеза, од почетка, сада су Енглези дали силне паре да се Република Српска угуши и да се утопи у унитарну БиХ. Још су неки опозициони лидери добијали велики новац у страним амбасадама у Сарајеву и о томе ћемо проговорити отворено после избора. Волео бих данас у Бања Луци да не буде никаквих немира – казао је Шешељ и додао:

– Чуо сам да се спремају аутобуси провокатора из федерације, из разних места пуних муслиманских екстремиста и да им је циљ крвопролиће у Бања Луци. Ја апелујем да се то избегне по сваку цену – рекао је Шешељ.

                 ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!