Прочитај ми чланак

БОШКО ОБРАДОВИЋ: СНС батинаши стигли у Драгачево, кампања већ почела

0

Ових дана активисти СНС, који су дошли са стране у Драгачево, обилазе домаћинства и већ притискају грађане општине Лучани да мора да се гласа за СНС. Неколико десетина њих са возилима са панчевачким регистарским таблицама виђени су по селима у околини Лучана, а посебно су се посветили Котражи, где се сутра очекује прва трибина Савеза за Србију. Циљ им је да одговоре грађане Котраже од доласка на трибину, а није искључено и да спремају инциденте на самој трибини.

СНС је припремила милион евра да уложи у куповину гласова у Драгачеву, а ускоро стиже укупно 100 активиста са стране који ће бити смештени у Лучанима, Гучи и Котражи, са идејом да се на силу узму гласови кад не може другачије.

А другачије, односно нормалним путем на демократским изборима не може зато што је власт СНС-СПС-ПУПС-Нове Србије изневерила сва своја предизборна обећања од пре четири године, зато што се млади одсељавају и села празне, што нема нових радних места, што се ништа не улаже у пољопривреду и што је комплетна инфраструктура запостављена због сукоба у владајућој већини измећу локалних шерифа СНС.

У Драгачеву влада велико интересовање за Савез за Србију, као највећи опозициони блок формиран у последњих 15 година на српској политичкој сцени. Ово се посебно односи на Котражу где је отворена прва канцерларија Савеза за Србију у целој земљи и где се сутра очекује долазак водећих лидера Савеза и прва трибина пред наступајуће локалне изборе у општини Лучани.

Знајући добро да су Драгачевци кроз историју увек били храбри људи, уверен сам да се неће уплашити ни ових „странацаˮ из СНС који су се сјатили у њихову општину, као и да ће подржати политичке промене и Савез за Србију.

А политичке промене у Драгачеву почињу сутра вече из Котраже.

Информативна служба Двери

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!