Прочитај ми чланак

НА ФЕЈСБУК ПРОФИЛ ПОСТАВИО одвратан виц о малом Душану

0

Неко ко се на Фејсбуку представља као "Армагедон Мотокултиватор Wајтт" објавио је на свом Фејсбук профилу срамотан виц на рачун преминулог Душана Тодоровића због чега су многи с разлогом врло бесно реаговали

После недавне неукусне „шале” изговорене у програму „Задруга” о жртви бомбардовања 1999. Милици Ракић, у јавности се појавио још један морбидан „виц”, овога пута на рачун недавно преминулог дечака Душана Тодоровића из Свилајнца.

Душан Тодоровић / Фото Twitter Gaga Aleksina mama@GagaAleksina

Неко ко се на Фејсбуку представља као „Armagedon Motokultivator Wajtt“ објавио је на свом Фејсбук профилу срамотан пост због којег су многи с разлогом врло бесно реаговали.

Његова „шала” је толико одвратна да је нећемо преносити, али смо забележили да је она изазвала велики гнев свих који су видели тај статус

– Пусти дете да почива у миру ђаволе један – написао један од њих.

– Замисли да ти умреш и неко напише исто то за тебе. Сељачино!!! – пише у коментарима.

– Требало би да идеш у лудницу да се лечиш – сматрају корисници Фејсбука.

Из онога што може да се види на Фејсбуку не може да се закључи ко је власник овог налога. Пише да је у питању неко ко је завршио Железничку школу и живи у Београду, а долази из Шапца, али фотографија га нема.

Међу фотографијама може да се види албанска застава, ако и карикирање православних обележја. Корисници Фејсбука почели су масовно да пријављују овог нечовека због језиве ствари коју је написао.

Душан Тодоровић из Свилајнца боловао је од карцинома неуробластома и од друге године се борио против ове опаке болести. После операције и хемотерапије чинило се да је све како треба, а онда се болест вратила.

Тада је у Србији покренута акција прикупљања помоћи за наставак његовог лечења и у рекордном року је прикупјено довољно новца да мали Душан оде на операцију у Барселону. Упркој лавовској борби, Душан је изгубио најважнију битку и не заслужује да се његово име злоупотребљава на овај начин.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!