Прочитај ми чланак

ШИПТАРСКИ МИНИСТАР ПРАВДЕ СА ГАЗИВОДА: Сан о јединственом Косову је сада реалност

0

Како јавља албански портал са Космета, botasot.info, шиптарско-окупаторски министар правде Абелард Тахири, преко поста на Фејсбуку, саопштио је јавности да је за њега била посебна част да буде део делегације председника такозване Републике Косова Хашима Тачија током њихове посете Брњаку и језеру Газивода.

Абелард Тахири је на Фејсбуку још истакао да албански сан о сувереном и јединственом Косову постао трајна реалност коју више нико не може да угрози.

„Била је посебна част да будем део делегације председника Републике Косово, Тачија, приликом посете Брњаку и Газиводама. Наш сан о сувереном и јединственом Косову постао је наша трајна реалност „, написао је Тахири на Фејсбуку.

Поред Хашима Тачија и Абеларда Тахирија, током њихове посете Газиводама био је и директор косовске полиције Раш Кала и шиптарско-окупаторски министар финансија Бедри Хамза.

Иначе, док је Хашим Тачи са својом делагацијом боравио на Газиводама, у Приштини су започеле велике демонстрације опозиције, које су окупиле на десетине хиљада Албанаца, а на којима се тражи прекид преговора са Београдом, у вези поделе Косова, као и уједињење Косова са Албанијом.

 

Занимљиво, на протестима нису примећене заставе независног Косова већ само албанске заставе и заставе Велике Албаније.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!