Прочитај ми чланак

СА ЛИЦА МЕСТА: Шиптари блокирали све путеве до Газивода – стање на „ивици жилета“

0

Око 60 до зуба наоружаних специјалаца тренутно се налази у близини Газивода, односно у Центру за екологију и развој спорта који је недавно отворио председник Србије Александар Вучић.

Они контролишу прилазне путеве самом језеру, али нису ушли на брану електране нити их има у постројењима, сазнаје Курир на лицу места.

„Неколико специјалца Росу имају фантомке на главама“ тврде људи који су на лицу места.

„Једно возило са специјалцима РОСУ се налази код скретања за Лучку Реку, једно је код скретања за брану, једно код Међеђег потока… Та су возила видљива са магистрале од Зубиног Потока ка Брњаку“, тврди наш извор.

Након информације да су специјалци РОСУ заузели вештачко језеро и ХЕ Газиводе огласио се потпредседник Владе Републике Србије и министра унутрашњих послова Небојше Стефановића.

„Поводом напада Албанаца на север Косова и Метохије и хапшења Срба који нису починили било какво кривично дело наложио сам директору полиције да све специјалне и посебне јединице полиције стави у стање највише приправности.

Министарство унутрашњих послова ће наставити да прати развој ситуације и предузеће све мере које држава буде наложила“, саопштено је из кабинета Стефановића.

 

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!