Прочитај ми чланак

ДРЖАВНИ ВРХ СРБИЈЕ ЗАТЕЧЕН: Ево како су Албанци заузели Газиводе

0

Шиптарске специјалне јединице РОСУ извели су изненадни напад на север Косова и хапсили Србе који нису извршили никаква кривична дела.

Истовремено су заузели и са копна и са језера објекат за развој екологије и спорта у којем се налази и Црвени крст, а који је недавно посетио и председник Вучић када је изјавио да смо близу историјског договора са Албанцима на Космету.

Акција шиптарских снага је велики пропуст српских обавештајно-безбедонсних структура које су затечене са новонасталом ситуацијом.

Акција албанских специјалаца је толико била ефикасна да је и сам државни врх Србије био затечен када је стигла вест о заузимању језера Газивода.

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић наложио је директору полиције да све специјалне и посебне јединице полиције стави у стање највише приправности, саопштио је МУП.

Такође и Председник Србије Александар Вучић је наредио стављање комплетне Војске Србије у стање највише борбене готовости. Наредба је пренета начелнику Генералштаба Војске Србије, а као разлог се наводи „напад албанских специјалаца на Србе на северу Косова и Метохије“.

 

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!