Прочитај ми чланак

СВЕ ГРАЂАНЕ ЗАНИМА ОДГОВОР НА ПИТАЊА која је Бошко Обрадовић упутио влади

0

Грађани ни овог последњег четвртка у месецу нису од Владе добили одговоре на важна питања већ још једну Пинк представу.

Председник Двери није добио прилику да постави ова важна питања:

1) Да ли Влада Србије зна о чему преговара председник Србије Александар Вучић у Бриселу када је у питању Косово и Метохија? Да ли га је Влада овластила и која је преговарачка платформа Владе ако је има, пошто овде у Народној скупштини Председник није добио овлашћење да преговара нити је усвојена преговарачка платформа?

2) Да ли ће Влада Србије демантовати јавно да су општине Прешево, Бујановац и Медвеђа предмет тајне трговине и замене нашег за наше, коју тренутно води Председник Србије под разним именима: разграничења, корекције граница, поделе Косова?

3) Да ли је Влада Србије упозната са протестом мама и породиља 25. септембра и са катастрофалним ефектима закона о финансијској подршци породици са децом који дискриминише породиље? И када ће овај закон бити промењен? Не интересује нас нити један други одговор сем тачан датум када ће то урадити.

4) Зашто Влада Србије продаје наша природна богатства: руде (пример РТБ Бор), пољопривредно земљиште (пример ПКБ) и речне токове (пример Стара Планина, Пирот и Књажевац)? Шта је следеће на распродаји: Комерцијална банка, ЕПС и Телеком? Хоћемо ли после тога имати било шта у овој држави у нашем власништву или ћемо сви бити робље код страног газде?

5) Када ће Влада Србије пензионерима да врати све оно што им је одузето у последње четири године?

6) Ко је министар културе у Влади Републике Србије, Владан Вукосављевић или Жељко Митровић? Зашто су председник Владе, министри одбране и полиције, као и челници РЕМ-а, стали на страну власника приватне ТВ, а не свог колеге министра?

7) Да ли је истина да је СНС између два круга председничких избора 2012. године уплатио 246 милиона динара фирми које сад нема у АПРу а која је у ствари фирма Вучичевог кума Горана Веселиновића и да ли ће неко одговарати за прање пара које СНС спроводи у изборним кампањама?

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!