Прочитај ми чланак

„ПОШТЕНА“ УПРАВА У ПАНИЦИ ПРИТИСЛА СТОЈКОВИЋА: За Србију бих скочио с Београђанке!

0

Голман Партизана Владимир Стојковић обратио се српској јавности на Пинку (медији годинама спекулишу да је у сувласништву Милорада Вучелића), говорећи о дербију са Црвеном звездом и изјави да се стиди да је Србин и да се одриче нашег пасоша.

Фото: Ројтерс

„Прво, желим да се извиним целој српској јавности и народу на изјави коју сам дао вруће главе. Искористио бих прилику да се искрено из срца извиним сваком Србину. Звучи контрадикторно да сам то изјавио ја који се по 100 пута дневно прекрстим. Моја порука није имала политичку ноту. Једноставно, једна судијска одлука ме је довела до тога да кажем нешто због чега ме је сада срамота“, рекао је Стојковић.

Он је истакао како сви знају колики је Србин.

„Нисам смео то себи да дозволим. С друге стране, 100 одсто сам уверен да гол Боаћија – није гол. И дан-данас тражим доказ да није и тражићу га док сам жив. Убеђен сам 80, 90, чак и 100 одсто да није био гол. Спреман сам да се извиним ако грешим, али сам сигуран да није био гол“, рекао је голман Партизана.

Стојковић је навео да не сумња у ФСС.

„Са председником Кокезом имам одличан однос, он је први који је смео да ме предложи за најбољег српског играча за 2017. годину. Онај ко није играо фудбал не може да схвати која је то доза адреналина кад се осетиш продатим, кад нешто није фер. Како сам бранио за Србију, тако браним и за Партизан, на жалост навијача противничког тима. Свим срцем чувам оно што ми је свето. А за Србију бих скочио са Београђанке“.