Прочитај ми чланак

АКО ЈЕ ВЕРОВАТИ АНИ БРНАБИЋ Председник Америке нас хвали: Срби су добар народ

0

Према писању режимских медија, амерички председник Доналд Трамп је, у кратком разговору с премијерком Аном Брнабић, рекао да су Срби добар народ.

Брнабић је захвалила председнику САД на промени односа актуелне администрације у Вашингтону према Србији и разумевању за ставове наше земље по питању КиМ, а први Он је на то, бар како пишу медији, узвратио речима – Срби су добар народ.

Tanjug/AP

Председница Владе је у понедељак вече присуствовала традиционалом пријему који председник САД приредјује уочи почетка Генералне дебате у Скупштини УН, а у четвртак ће се обратити представницима земаља чланица.

Како „Новости“ преносе, Америка је спремна да се косовско питање „преиспита“ и ако Београд и Приштина постигну договор, они ће га прихватити. „Блиц“ такође преноси да је Трамп и лично потврдио промену америчке политике према косовском питању и релаксирање односа према српској страни.

Лист наводи да је председница Владе у кратком и срдачном разговору захвалила Трампу на промени става његове администрације по питању Косова, на шта јој је он кратко поручио : „Good people“