Прочитај ми чланак

ОБРАДОВИЋ: Вучић је звезда ријалитија, а Ристичевић његово право лице у Скупштини

0

Народни посланик и шеф посланичке групе Двери Бошко Обрадовић одговорио је данас на нападе у Скупштини и нападе Александра Вучића на ГО СНС на Двери и Савез за Србију.

„Александар Вучић је мајстор ријалитија. Читав његов наступ је ријалити шоу. Њему је место у Задрузи 2 и у Паровима заједно са Ристичевићем и Шешељом, а не на функцији председника Србије.“ – рекао је Обрадовић.

Он је истакао да му је посебно драго што је Маријан Ристичевић признао да он стоји иза кривичних пријава против њега и Двери, као и свих напада на Двери на Интернету који трају већ два месеца непрестано. „То је најбољи доказ да се ради о глупостима и монструозним лажима, кад иза њих стоји ријалити звезда Фарме и Вучићево лице задужено за нападе на опозицију у Народној скупштини.“- сматра Обрадовић.

По њему је несхватљиво да представници режима и режимских медија свакодневно нападају лидере опозиције а да нико од њих никада и нигде нема право да одговори на све ове лажи и клевете, ни у Скупштини ни на медијима.

„Већ 8 месеци ниједан лидер опозиције није гостовао нити на једној београдској ТВ са националном фреквенцијом. Зато ће Савез за Србију ставити фокус на РТС коме ћемо се ових дана званично обратити и затражити простор за опозицију који нам следује. Јер и грађани који гласају за опозицију плаћају претплату за РТС и имају право да знају све, па и шта имају да кажу њихови политички представници из опозиције овој власти у Народној скупштини и ван ње.“ – рекао је Обрадовић.

                 ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!