Прочитај ми чланак

Ђилас за СРБИН ИНФО: Сваки пут када се сретнем са Стаматовићем и лидерима ДСС…

0

Србија је вероватно једина земља на свету која носи епитет демократска, а у којој министар полиције напада и критикује министра културе и информисања.

Ово за „Србин инфо” поручује Драган Ђилас, један од лидера Савеза за Србију и наглашава да не жели јавно да брани министра културе Владана Вукосављевића, јер ће му, како каже, таква одбрана бити додатни камен око врата.

– Као што се са њим нисам слагао када је говорио да у Србији постоје медијске слободе, тако се сада слажем са оним што је рекао о ријалити програмима на телевизијама са националним фрекфенцијама. То је и нешто што мисли већина грађана. Ипак, такав здраворазумски став Вукосављевића је искористио министар полиције Небојша Стефановић за бруталан напад на свог колегу из Владе. Тужно је то што је данас у Србији једино важно ко је шта рекао, Вучић или Ђилас, а не шта је речено, односно да ли је то добро за Србију и њене грађане – објашњава Ђилас.

Наш саговорник понавља да примитиван ријалити програм не би требало да се емитује на ТВ станицама са националном фрекфенцијом:

– Програм у којем се изговарају такве простоте, у којем учесници имају сексуалне односе, није примерен за емитовање на каналима са националном фрекфенцијом и то током дана. Ако такав програм мора да постоји и не може законом да се забрани, онда то треба да буде на плаћеним каналима, а држава да посебно опорезује приход од реклама емитованих у ријалити емисијама.

 

На констатацију да су др Јовану Стојковић, лидера опозиционе коалиције „Чувари Србије 1244”, непозната лица пратила претходних дана и питање да ли овај проблем имају и лидери Савеза за Србију, Ђилас је одговорио:

– Пре десетак дана сам вечерао са пријатељима из Демократске странке Србије Милошем Јовановићем и Милошем Ковићем. Чим смо ушли, један симпатичан млађи пар је сео поред нас и на празну столицу ставио торбу за лап-топ. Готово идентична ситуација се догодила и приликом сусрета са Миланом Стаматовићем. Када смо променили место, младић и девојка су устали и отишли из ресторана. После, када смо шетали, пратили су нас момци у белим мајицама. Чим смо ушли у кућу, дошла су кола која су их одвезла… То што се ради је ништа друго до бацање пара и ресурса –
закључује Драган Ђилас.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!