Прочитај ми чланак

ЖИВОТ ИМ ЈЕ УГРОЖЕН: Српске патриоте упутиле драматично писмо страним амбасадама

0

Српски патриотски савез „Чувари Србије 1244” обратио се свим страним амбасадама у Србији, пошто се представници ове патриотске уније налазе под ударом режима СНС-СПС: прате се и хапсе њихови лидери, а њихови чланови свакодневно добијају претње које имају циљ да их заплаше и угрозе им животе.

Њихово писмо амбасадама преносимо у целости:
„Драги пријатељи, услед новонастале ситуације и праћења које свакоднено трпи породица Стојковић, прогона и хапшења лидера савеза Чувари Србије 1244, обавештавамо вас да је данас послато саопштење и писмо свим амбасадама, свим представницима дипломатије како у земљи тако и у иностранству како би породица Стојковић као и сви чланови и представници Савеза Чувари Србије 1244 добили праву заштиту, а јавност била упозната са дешавањима. Такође вас обавештавамо да је писмо послато и свим медијима у земљи. Писмо у целости гласи:
 
„Поштовани,

обраћамо Вам се у нади да ћете и кроз српске медије да обавестите јавност о проблему са којим се сусрећу наши представници и чланови Покрета. Принуђени смо да се обратимо за помоћ свим амбасадама, представницима дипломатског кора у земљи и иностранству. У целости Вам преносимо писмо које смо данас послали на више стотина адреса у нади да ћемо да добијемо заштиту како ми, тако и чланови нашег Покрета и Савеза.

Поштовани,

Услед целокупне ситуације у нашој држави, обраћамо Вам се у нади да ћете да искористите Ваш дипломатски утицај у правом смеру, а то је на нашој заштити као „слободних“ грађана ове „дипломатске“ земље!

Ми смо чланови Савеза покрета Чувари Србије 1244 који се боре за поштовање и примену Устава Републике Србије.

У Србији тренутно влада диктаторска политика европског миљеника, нашег садашњег председника Александра Вучића. Под његовом чизмом немамо слободу живљења и слободног политичког деловања. Нама је сваки вид слободе ускраћен.

Председница Савеза покрета Чувари Србије 1244 и председница покрета Живим за Србију, др Јована Стојковић има две кривичне пријаве. Обе апсолутно неосноване и наручене од тренутног режима. Једна је за наводно ширење панике, а друга за наводну увреду. Све је то супротно истини. Госпођа Стојковић је више него угрожена у држави чији је грађанин. Од тога да је прате када је са породицом, до забране давања интервјуа, политичких разговора или било каквог појављивања или говора у јавности и мејнстрим медијима. У исто време је оштро критикована и урушен јој је углед преко и на интернету! Ми у Србији тренутно пролазимо кроз средњевековни мрак који контролише Александар Вучић са својом свитом.

Саши Мирковићу, председнику покрета Цела Србија и потпредседнику Савеза покрета Чувари Србије 1244, такође је урушен углед и медијски је омаловажаван. Забрањено му је било какво политичко или друго деловање осим ако не жели да буде линчован, а осим вербалних претњи више пута је и физички нападнут. Напомињемо да је господин Мирковић исправан човек, који се на све афере које је режим наручио одбранио аргументима и својом чашћу. Нити је лопов нити пробисвет каквим га режим представља, већ је породичан човек који је изузетно стручан у свом послу.

Подсећамо Вас да је господин Мирковић први менаджер Еуросонга где је наша представница Марија Шерифовић однела победу. Такође напомињемо да када је добровољно иступио из политичке странке СНС (председник Александар Вучић), бива извргнут руглу и рушењу угледа, јер је објавио да је Александар Вучић директни починилац или наручилац многих дела која су у супротности са демократским начелима којима Ваше земље теже. Саша Мирковић је хапшен за обелодањивање истине како је Александар Вучић палио америчку заставу 2008. године.

Маја Шоршоров, потпредседник Савеза покрета Чувари Србије 1244, једна поштена и честита жена, јавно је наступила и том приликом је стала у одбрану српског интереса. Због тога јој је намештен процес и сада се налази у поступку пред тужилаштвом.

Немања Петровић, потпредседник покрета Живим за Србију и члан Председништва Савеза покрета Чувари Србије 1244 је свакодневно надгледан и према слободном нахођењу претресан чиме је угрожен како на послу тако и у приватном животу.

Председник покрета Герила је ухапшен због објављивања свог статуса на твитеру!

Ми смо угрожени, како животно тако и психички. Свакодневно трпимо разне врсте притисака. Забрањено нам је политичко деловање и било какве акције. Људе који су наклоњени нашем Савезу свакодневно узнемиравају и застрашују.

Молимо Вас да заштитите нас и наше породице. Молимо Вас да станете у одбрану демократије којој тежите и коју пропагирате. Немојте да дозволите да се овај злочин одиграва пред Вама, а Ви окрећете главу на другу страну!

Са великом надом и у ишчекивању Вашег одговора, примите пуно поздрава из окупиране Србије!

Радно председништво Савеза покрета Чувари Србије 1244.”

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!