Прочитај ми чланак

НОВАК И РОЏЕР НИСУ УИГРАНИ – пораз дубла „Ђокерер“ у Лејвер купу (ВИДЕО)

0

Новак Ђоковић и Роџер Федерер први пут у каријерама играли су са исте стране мреже, али њихов деби у дублу у оквиру Лејвер купа није прошао успешно.

Ђоковић и Федерер, који наступају за „Тим Европе“, поражени су од Кевина Андерсона и Џека Сока у другом мечу овог егзибиционог такмичења у Чикагу, резултатом 6:7 (5-7), 6:3, 10:6.

Тим резултатом „Тим света“ смањио је на 3-1 у укупном резултату, пошто је претходно Григор Димитров био бољи од Франсеса Тијафоа, Кајл Едмунд од Сока, а Давид Гофан од Дијега Шварцмана.

Двојица великана „белог спорта“, који су заједно освојили 34 Гренд слем титуле у синглу, логично нису били потпуно уиграни, па је 16.000 људи у „Јунајтед центру“ могло да сведочи тренутку када је Новак саиграча погодио лоптицом у леђа.

Није му овај замерио, све је прошло у добром расположењу, а оно је било много боље када је освојен први сет у тај брејку.

Међутим, „Тим света“ је у другом успео да направи брејк и изједначи, па је победника одлучивао трећи сет који се играо до 10 поена. У том делу игре много искуснији Андерсон и Сок су се боље снашли и донели први бод својој екипи.

Другог дана, Ђоковића и Федерера очекују први сингл окршаји, против Андерсона. односно Ника Кирјоса.

                ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!