Прочитај ми чланак

ФАНТОМИ ПОСЛАЛИ ВЕСИЋУ ПОЗИВНИЦУ ЗА НОВУ ГОДИНУ, али за 31. октобар

0

Покрет Уједињених Фантома послао је позивницу заменику градоначелника Београда Горану Весићу за дочек Нове Године 31. октобра, с обзиром на још једну пљачку од стране власти поводом новогодишњих украса.

Позивницу преносимо у целости:

„НОВОГОДИШЊА ПОЗИВНИЦА

Испоштовани Горане Весићу,

Покрет уједињених фантома шаље ти позивницу за дочек Нове године код фонтане на Славији , за 31.10.2018. године . Београд овај догадјај може да сврста у Осмо светско чудо и самим тим привуче туристе из читавог Света.То би било веома значајно за Београдску касу за коју знамо да ти је изузетно важна као једном правом домаћину.

Хвала ти што си нам омогућио да усред лета седимо са Деда мразом и пијемо пиво ,док његови ирваси расхладјују копите у прелепој Ади. Деда замера што нема још јарбола, па му је поглед окренут стално ка неком мосту на Ади. Што се тиче поклона није знао шта да ти поклони јер каже да ти узмеш све што ти треба , а што се тиче нас ,ове године нам доноси Мали али драгоцен поклон- ЗЛАТНО ДОБА! Питао нас је да ли би могао и он на поклон да добије нешто од нас. Хтео је један хектар земљишта ПКБ-а али смо му рекли да је то већ дато другоме на поклон, што га је страшно разочарало. Каже да би се задовољио станом и у Херцеговачкој.

Чекамо те Горане на Славији.

П.С. Поведи и господина Радојчића, ако не буде заузет прављењем кућица за птице!

ПОКРЕТ УЈЕДИЊЕНИХ ФАНТОМА

ПУФ”

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!