Прочитај ми чланак

СРБИН.ИНФО САЗНАЈЕ: После погибије колега, зидари беже са „Београда на води”

0

Како Србин.инфо сазнаје са лица места, радници који су погинули данас приликом изградње „Београда на води”, пали су са оплате на којем су стајали; један од двојице погинулих је био и шеф градилиштног сектора где се десила несрећа.

Зидари су пали са 17-ог или 19-ог спрата, од људи са лица места Србин.инфо није успео да сазна на ком су се спрату налазили трагично преминули радници када се десило пуцање оплате.

Фото: Н.С.

Остали радници, који раде у „Београду на води” су се разбежали, пошто међу њима има доста и не пријављених грађевинаца, односно оних који раде на црно.

Само су остали шефови, и њихови заменици, на градилишту.

Тела погинулих радника дуго су лежела на градилишту јер се чекаоп  долазак београдског градоначелника Зорана Радојчића, као и најутицајнијег човека у градској управи Града Београда, заменика градоначелника, Горана Весића, који се на крају ипак нису појавили.

 

Хитна помоћ и полиција су брзо стигли на лицу места, но нажалост су морали само да констатују стравичну смрт оба радника.

Занимљиво је да председник Србије, Александар Вучић, који је веома активан у промоцији „Београда на води”, још се не оглашава, а у Председништву Србије се нико не јавља на позиве медија.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!