СРБИН.ИНФО САЗНАЈЕ: После погибије колега, зидари беже са „Београда на води”

13

Како Србин.инфо сазнаје са лица места, радници који су погинули данас приликом изградње „Београда на води”, пали су са оплате на којем су стајали; један од двојице погинулих је био и шеф градилиштног сектора где се десила несрећа.

Зидари су пали са 17-ог или 19-ог спрата, од људи са лица места Србин.инфо није успео да сазна на ком су се спрату налазили трагично преминули радници када се десило пуцање оплате.

Фото: Н.С.

Остали радници, који раде у „Београду на води” су се разбежали, пошто међу њима има доста и не пријављених грађевинаца, односно оних који раде на црно.

Само су остали шефови, и њихови заменици, на градилишту.

Тела погинулих радника дуго су лежела на градилишту јер се чекаоп  долазак београдског градоначелника Зорана Радојчића, као и најутицајнијег човека у градској управи Града Београда, заменика градоначелника, Горана Весића, који се на крају ипак нису појавили.

 

Хитна помоћ и полиција су брзо стигли на лицу места, но нажалост су морали само да констатују стравичну смрт оба радника.

Занимљиво је да председник Србије, Александар Вучић, који је веома активан у промоцији „Београда на води”, још се не оглашава, а у Председништву Србије се нико не јавља на позиве медија.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!