ПРАВЕ НОВИ ОВК: Шиптари наоружани до зуба спремају се да крену у покољ Срба

3

- Позивамо политичаре да престану да продају или на било који начин тргују територијом Косова зарад својих личних интереса. Морамо одмах да престанемо да причамо о трговини територија Северне Митровице и Прешевске долине - кажу, на Твитер објави, између осталог шиптарски екстремисти, претећи затим покољом Срба.

– Позивамо политичаре да престану да продају или на било који начин тргују територијом Косова зарад својих личних интереса. Морамо одмах да престанемо да причамо о трговини територија Северне Митровице и Прешевске долине – кажу, на Твитер објави, између осталог шиптарски екстремисти, претећи затим покољом Срба.

Занимљиво, маскирана особа која је изговорила гнусне речи нема косовски, већ јужно-албански акценат.

То јасно говори да Албанци са Косова и Метохије имају велику подршку екстремиста из Албаније, као 1998. и 1999. када су чинили разне гадости и зверски мучили и убијали српско и неалбанско становништво.

 

И док се Албанци опет паравојно организују са намером да опет ратују са Србима, дотле у Београду се, уз подршку Скупштине града, организује геј недеља, која ће се 16 септембра завршити са великом геј парадом и ЛГТБ журком у центру српске престонице.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!