Прочитај ми чланак

КРСТИЧИЋ: Смејао сам се Хрвату у фацу – заслужио је

0

Фудбалер Црвене звезде Ненад Крстичић открио је да се после пласмана у Лигу шампиона смејао у лице Хрвату из Салцбурга Марину Понграчићу, са којим се сукобио на Ред Бул арени

Фудбалер Црвене звезде Ненад Крстичић открио је да се после пласмана у Лигу шампиона смејао у лице Хрвату из Салцбурга Марину Понграчићу, са којим се сукобио на Ред Бул арени.

Понграчић је у реваншу у Салцбургу (2:2) изазвао револт код Крстичића када је згазио Милана Павкова код резултата 2:0 за Аустријанце, што је по многима била „иницијална каписла“ повратка црвено-белих и ремија вредног места међу 32 најбоља тима у Европи.

„Шта сам му рекао није за јавност. Мислим да је намерно скочио на Павкова, посебно што је његов саиграч стао, а он намерно није се зауставио. Изнервирао сам се, рекао му свашта, било је и псовки… Срећа да смо се вратили, смејао сам му се у фацу и то је заслужио“, рекао је Крстичић у клупској емисији „Звездаши питају“. 

Српски репрезентативац истакао је да има велику жељу да се упише у стрелце у Лиги шампиона у мечевима против Пари Сен Жермена, Ливерпула и Наполија.

„Волео бих да постигнем погодак у једној од предстојећих великих утакмица. Циљ у овој сезони је дупла круна, а један смо већ остварили местом у Лигу шампиона већ остварили“, поручио је Крстичић и уз осмех додао да би волео да види Нејмаров израз лица ако Црвена звезда изенади ПСЖ.

Први меч у елитном такмичењу Црвена звезда игра 18. септембра против Наполија на стадиону „Рајко Митић“. 

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!