Прочитај ми чланак

ВИЛАНДЕР ШОКИРАО ИЗЈАВОМ: Ђоковић је најбољи спортиста свих времена, уз Алија и ..

0

Бивши шведски тенисер Матс Виландер упоредио је Новака Ђоковића са најбољим спортистима свих времена

Бивши шведски тенисер Матс Виландер упоредио је Новака Ђоковића са најбољим спортистима свих времена. А некада није било тако…

Седмоструки гренд слем шампион није често хвалио Србина, али је после УС опена поручио да је вероватно бољи од Федерера и Надала.

Виландер је у колумни за париски спортски лист „Л’Еqуипе“ оценио да је Ђоковић најбољи спортиста ког је тенис икада видео, један од најбољих спортиста на свету. 

– Ставио бих га у категорију са Мајклом Џорданом и Мохамедом Алијем. Могли бисмо додати и Усеина Болта- написао је Виландер.

Швеђанин је коначно након Вимблдона и Ју Ес опан, који је био 14. гренд слем у Ђоковићевојкаријери, којим се изједначио са Сампрасом, престао да сумња у српског аса.

-Новак је најбољи спортиста ког је тенис видео. Он је најблиставији од свих великих шампиона. Можда се ради и о највећем могућем нивоу тениса. Да ли је бољи од Федерера и Надала? Вероватно. Нико му ништа не може. Невероватно је како успева да ову веома комплексну игру сведе на једноставне трикове, без компликованих потеза и ризика.

Матс је наставио да сипа комплименте на рачун Ђоковића…

– Не постоје слабости у његовој игри. Он је човек-зид. Не можеш проћи. То је основни разлог због чега је он најбољи спортиста ког је тенис икада видео. И један од најбољих у свету спорта, свих времена- поручио је Швеђанин.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!