Прочитај ми чланак

ВЕСЕЉИ ПОНОВО ПРОВОЦИРА: Газиводе припадају Косову!

0

Председник косовске скупштине Кадри Весељи у уторак је изјавио да Газиводе припадају Косову као и да је интегритет Косова неповредив

Приштина – Председник косовске скупштине Кадри Весељи у уторак је изјавио да Газиводе припадају Косову као и да је интегритет Косова неповредив.

„Ми немамо никакве територијалне претензије ни према коме. Поступаћемо у складу са добросуседским односима. Истовремено настављамо сарадњу са нашим партнерима САД, Великом Британијом и нарочито Европском унијом, јер је то наш дом“, рекао је Весељи, а пренео РТК2.

Истовремено, шеф Парламентарне групе Демократског Савеза Косова Авдулах Хоти, који је боравио у Јужном делу Митровице, казао је да Косово никада неће одустати од северног дела територије.

„Имам на уму да смо у делу Косова где се с друге стране моста и даље не поштује суверенитет Косова. Имамо проблем са безбедношћу и заштитом грађана који живе у овом делу, али ми никада не треба да одустанемо од тог дела Косова“, рекао је Хоти на дебати са грађанима Јужне Митровице, пренео је РТК2.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!