Прочитај ми чланак

САВЕЗ ЗА СРБИЈУ: Марко Ђурић показао право лице власти

0

Снимак Марка Ђурића који манипулише подацима и исмева се теми рађања деце на Космету и питању о решавању проблема Космета показује однос ове власти према две најважније националне теме тренутно, каже се у саопштењу Савеза за Србију и додаје: „Сви већ знамо да представници актуелне власти не презају од лажирања података, али Марко Ђурић је у томе толико претерао да је допустио себи да предвиди да ће се у Косовској Митровици родити 100 беба више него прошле године.

Његов смех који је уследио након те изјаве и након питања како ће се решити проблем Космета је смех у лице и понижење за све жене са Космета које се одлуче на то да буду мајке, али и смех у лице и понижење за све грађане Србије који питање наталитета и питање Космета доживљавају врло озбиљно.

Додатно осуђујемо и чињеницу да се овај снимак константно брише са интернета што показује степен цензуре којем смо изложени. Јасно је да га бришу јер грађани не смеју да виде како их заправо власт третира, односно како им се изругује у лице.”

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!