Прочитај ми чланак

О СРПСКОЈ ОПОЗИЦИЈИ И КОСОВУ: Интервју уредника Србин.инфо са Ђукановићем (СНС)

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је народни посланик СНС у Скупштини Србије. Тема емисије је била став Напредне странке према Косову, као и спољна политика Србије према Западу и Русији.

„Српски посланици су у властима на Косову, да би се побољшао статус нашег народа на КиМ, да не бисмо били више угњетавани – боље да се учествује у неком процесу одлучивања него да се буде изопштен и згажен, рекао је народни посланик Владимир Ђукановић у емисији”, објашњавајући зашто Српска листа је део окупаторско-шиптарске управе на Космету.

„Нико нема илузију да на нашу жалост у Приштини, у властима, седе ратни злочинци и да је сам председник такозване те власти ратни злочинац, убица и крволок. И верујем да се сваком нормалном човеку гади што седи са њим и што такав човек није у затвору, али то вам је усуд – ни нашој Светој Књегињи Милици није било драго да да своју кћерку да Бајазиту, човеку који је убио њеног мужа, Светог Кнеза Лазара, и оца књегињице Оливере”, подсетио је функционер Напредне странке, Ђукановић.

Током емисије је још било речи и о односу Србије према ЕУ, САД, НАТО-у, али и Русији, о страним инвеститорима у Србији, српској опозицији, о медијској цензури на РТС-у, као и о томе шта треба све да се уради па да се српска држава ојача, а српски народ спаси од демографског колапса.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу – Фејсбук – ЦЕНТАР
и претплатите се на наш Јутјуб канал: Јутјуб – ЦЕНТАР