Прочитај ми чланак

РЕЖИМ КРЕНУО НА ПАТРИОТЕ: Без икаквог повода три сата полицијског претреса!

0

Политичко застрашивање српских патриота, од стране режима Александра Вучића, се и даље наставља у Србији.

Данас, у недељу, 09.09. око 14 часова у близини Пријепоља, док су обилазили иницијативне одборе своје организације, полиција је зауставила потпредседника покрета „Живим за Србију“ Немању Петровића и председника Извршног одбора, Владимира Стојковића.

„Након наређења са више инстанце и вишедневног праћења функционера покрета, припадници МУПа су без разлога више од 3 сата задржали мене и г. Стојковића”, за Србин.инфо рекао је г. Петровић, напоменувши, да сазнање о разлозима безразложног темељитог претреса, како њих самих, тако и возила у којем су се налазили, сазнао од самих полицајаца који су зауставили њега и г. Стојковића.

„Поред вишечасовног задржавања припадници МУПа на терену су били коректни али су морали испуњавати наређења надређених из Београда. То су нам рекли више пута, збуњени да им је издато наређење да поступе према нама, као да смо најокорелији криминалци, иако су се сами брзо уверили да смо обични грађани који никада нису били прекршиоци закона, за Србин.инфо је подвукао г. Петровић, закључивши:

 

„О томе ко стоји иза наређења да се прате и безразложно заустављају и претресају функционери патриотског покрета „Живим за Србију“ јавност ће бити обавештена, чим прикупимо довољно података и доказа за наше аргументоване тврдње да, кад је у питању наш покрет, због политичких притисака, неки људи у  полицији свесно крше законом прописане своје обавезе.”

Иначе, покрет „Живимо за Србију” са још 14 политичких организација и покрета су у Београду, у среду, 5.09., основали опозициони патриотски савез „Чувари Србије – 1244“, са основним постулатом да је Косово саставни део Србије, као и да држава задржи ванблоковску позицију, односно да остане ван НАТО-а и да не настави испуњавање даљих услова за улазак у ЕУ.

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!