Прочитај ми чланак

ВИДОЈКОВИЋ: „Ексклузивно! Ево какав говор Вучић спрема Србима на Космету“

0

Драги читаоци, дошао сам у посед документа за који се претпоставља да представља нацрт историјског говора Председника Србије Александра Вучића, Србима на Косову и Метохији, за две недеље:

„Одвратна багро,
Као што знате, на власт сам дошао у пролеће 2012 године, зато што сам западу обећао да ћу Косово учинити заокруженом и независном државом. Пре тога, својски сам се трудио да путем поткупљених криминалаца, који су глумили острашћене патриоте, што више отежам преговарачки процес режиму Бориса Тадића. Палили смо данашње граничне прелазе Јариње и Брњак, за сваку геј параду организовали смо батинање педера, лепили смо по Београду налепнице са косовским мотивима, покушавајући да створимо илузију како постоји нека сила која ради на томе да се Косово врати Србији.

Каква јака фора. Глупи и наивни, каквим су вас родитељи направили, веровали сте и ви, а и они дегенерици у Србији, да са нама стижу правда и боља времена. Заправо су мом буразеру и мени стигла боља времена, а мени самом и космичка правда, јер зна се да позиција генералног секретара Српске радикалне странке и министра информисања за чијег мандата су убијани новинари, није била мој најдаљи политичарски домет. Данас, кад сам Председник Србије, за чијег се мандата убијају опозиционари, и то управо ваши својеглави суграђани, могу да кажем да ми је срце мирно, а савест никада нисам ни имао.

Нисам се поштено ни увалио у фотељу првог потпредседника Владе, а већ сам исцимао дебелог Дачића да потпише Бриселски споразум, чиме сам одржао први део свог обећања и начинио Косово јединственом територијом, на којој важе косовски закони и косовске личне карте, а моји ортаци са севера Косова, хе хе, добили су значке косовске полиције, да могу да вам јебу мајку како им се прохте. Добили сте и косовски позивни број, а уз то сам вам изградио и аутопутеве са шест трака, нове болнице и школе, па чак и четири нове фабрике. Зезам се, наравно, али не и за косовски позивни број.

Да бисте знали зашто сам толико чекао са коначном предајом Косова, рећи ћу вам следеће – требало ми је мало времена, да моја екипа и ја помажњавамо све што се мазнути може, да се уградимо у буквално сваки расписани тендер, те да изградимо неколико стотина зграда парама од шверца. Није то мали посао. Уз то, морали смо да, уз постојећи, отворимо још један таблоид и купимо још један, те да запретимо робијом власницима две треш телевизијске станице ако нам се не ставе на располагање, не бисмо ли ону глупу стоку из Србије, у коју и вас у овом контексту убрајам, одвели на једно дивно духовно и ментално преваспитавање Паровима, Задругом, црном хроником и спиновима.

Данас, пет година после Бриселског споразума и будали је јасно да истиче пет година колико сам од својих западних другара добио да Косово уђе у УН. Ево, сад ћемо то, само што нисмо, међутим, најбитније је да останем на власти после испуњеног обећања. После пет година испирања мозга, више није важно шта знате, а шта не знате. Нема везе да ли је нешто лаж или истина. Битно је једино то да немате снаге да реагујете док вас карам. Изнурио сам, не само грађане Србије, него и вас, сиромаштвом, болешћу, корупцијом и медијским иживљавањем. Дигли сте руке и чекате да живот прође, док вас моји ортаци и ја пљачкамо. То су идеални услови за испраћај Косова у Уједињене нације.

Подарио сам вам Марка Ђурића, мало ли је! Подарио сам вам и Српску листу, ментално оболелог близанца Српске напредне странке, да видите мало како је кад ја управљам вама и да схватите како живот у независном Косову није најгоре што може да вам се деси. Живот под мојом влашћу је далеко гори. Кад Косово постане независно и ви ћете, ако вас уопште буде било, моћи да се организујете у нове странке, болеће ме курац. Такође, захваљујући ономе што ће се испоставити као моја највећа победа, а то је Заједница српских општина, моћи ћете да се организујете у певачка друштва, фолклорне ансамбле и литерарне секције.

Можда се наоко чини да има проблема у овом процесу. Па, зар бих, да их има, држао овакав говор?! Опозицију сам уништио, десничарима сам увалио Мишу Вацића, ха ха, на РТС-у раде све саме пичке, нико не сме ни да писне, само се црква нешто као курчи. Ништа, дакле, не брините, све је чика Алек средио. Што је најлепше, одлуку о Косову у УН нећу донети ја, већ они дебили у Србији, ваша браћа.

Да ли сте се икад запитали како то да сам седам избора заредом брутално покрао, а да нико са запада није реч рекао? Како то да се нико није побунио због батинања, уцена, претњи, куповине гласова, штапмања дуплих гласачких листића и вођења дуплих бирачких спискова? Није, зато што ми је план од почетка био да вам продам циглу, тако што ћу организовати један референдум о Косову. Претходни избори у Србији мојим западним пријатељима показали су да владам армијом пробисвета, помоћу којих ћу сваке изборе да покрадем, а камоли један пишљиви референдум. Немате другог излаза, осим да се опустите и препустите.

 

Пред сам крај овог историјског говора, обратићу се мојој браћи у Србији: Волим да вас лажем, а ви волите да се правите глупи – то је наша мала игра, на коју смо пристали још 2013. Али, доста је било фолирања. Ја знам да ви све знате, али се само правите како верујете у моје лажи. Лепше вам је да се брчкате у напредњачким помијама, него да се сад ту нешто јебавате са Косовом, јер заправо ни не верујете у то да је Косово српско, иако смо се заједно на то ложили, али само док Тадић није излетео из фотеље. Мене сте нашли, неваљалци једни. Видимо се на референдуму.

Вас, драга браћо са Косова, поздравићу срдачно и другарски. Да није вас, не би било ни мене на власти. Мислићу на вас барем пет секунди, пошто пођем натраг, у свој дворац, испод Авале.

Ај’ здраво.“

ПОМОЗИТЕ РАД СРБИН.ИНФО ДИНАРСКОМ УПЛАТОМ – КЛИКНИТЕ ОВДЕ!