Прочитај ми чланак

ЈЕРЕМИЋ: Брнабић мисли да ће након пада моћи слободно да живи у иностранству

0

Београд -- Премијерка Ана Брнабић поручила је синоћ Вуку Јеремићу у полемици на Твитеру да није она, него он добио 200 000 долара од катарске амбасаде у Берлину.

Она је такође лидеру Народне странке поручила да би требало да објасни зашта је добио тај новац и оценила да су он и његове колеге непревазиђени што се лоповлука и корупције тиче у савременој српској историји.

Јеремић је претходно на Твитеру написао да „породица Брнабић рачуна на то да ће након пада диктатуре моћи слободно да живи у иностранству уживајући у иметку стеченом током фингирања премијерске функције. Једино се тако може објаснити ноншаланција са којом се односе према очигледном сукобу интереса. Јако се варају“.  

Брнабић је одговарајући на Јеремићев твит написала: „Вуче, честитам ти на још једном мушком и јуначком нападу. Нешто си ти ипак погрешио… Нисам ја добила $200.000 од катарске амбасаде у Берлину, него ти. А што се лоповлука и корупције тиче, ти и твоје колеге непревазиђени сте у савременој српској историји. Ај“ остај ми здраво!“ 

Потом је уследио Јеремићев одговор. 

„Госпођо Брнабић (или Немањић ), на власти сте већ 6 година и детаљно сте испитивали све моје финансије – легално и нелегално. Нисте пронашли ама баш ништа спорно – да јесте, одавно бих имао посла са истражним органима. Али Вама и Вашем брату неће бити уточишта – обећавам“. 

Брнабић је још навела: „Немој да се нервираш. Поменем Катар и одмах планеш… Шта је проблем објаснити за шта се добило $200.000 од стране амбасаде из стране земље?? Што се обећања тиче, увек си умео да обећаш…“.