Прочитај ми чланак

СРПСКА СОЛИДАРНОСТ ХРАНОМ И СКЦ ЋИРИЛИЦА -акцији прикупљања свезака за децу са КиМ

0

Драги пријатељи, Поново покрећемо акцију прикупљања свезака - ,,НА КОСМЕТУ НАШЕ ДЕЦЕ ИМА, ШКОЛСКИ ПРИБОР ПОТРЕБАН ЈЕ ЊИМА", за наше мале хероје на Косову и Метохији.

Како се први септембар ближи, а самим тим и почетак нове школске године, родитељи ђака се излажу великим новчаним издацима како би опремили своју дечицу за нову школску годину. Акцију смо покренули како бисмо деци, а и родитељима, учинили да им почетак нове школске године почне што безболније. И претходне године смо организовали акцију прикупљања свезака за наше школарце, прикупили преко 3500 свезака и доставили их у:

-основну школу „Радош Тошић“ из Осојана
-основну школу у Видању-истурено одељење школе Радош Тошић
-основну школу „Јанко Јовићевић“ из Гораждевца
-основну школу „Јединство“ из Црколеза
-основну школу „Милун Јакшић“ у Бањама
-основну школу “Шпанска легија“ у Сувом Грлу

Ове године желимо да прикупимо помоћ за више школа!

Уколико сте у могућности да донирате нешто свезака, можете нам се обратити путем друштвених мрежа (фејсбук и инстаграм), мејлом или позивом на бројеве са слике. 

Како је свака помоћ добродошла, од велике је важности да поделите нашу објаву, како би и ваша родбина и пријатељи сазнали за акцију. 

Више о нама и акцијама којима помажемо нашим људима на Косову и Метохији можете видети на нашој фејсбук страници или на нашем сајту.

https://www.facebook.com/srpska.solidarnost/

http://www.srpskasolidarnosthr anom.com/

НЕМА ПРЕДАЈЕ!

НАШЕ МАЛО ЈЕ НЕКОМЕ МНОГО!