Прочитај ми чланак

ВУЧИЋ О ЗАТВАРАЊУ РУСКОГ КАМПА Омладина у униформи?Такву будућност нећемо у Србији

0

Иако Александар Вучић припада генерацији ђака и омладинаца које су у школи имале ОБАВЕЗАН предмет Одбрана и заштита, похађање Предвојничке обуке, као и генерацији која је имала обавезу служења Војног рока, из неког разлога је фрапиран чињеницом да данашњи омладинци у кампу уче исто што и он и бројне генерације у тада напредној, развијеној Југославији...

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да држава неће толерисати ствари попут кампа у којем су деца у униформама учила војничке вештине на Златибору.


„И када радите то, не би требало да се ради у униформама. Такве ствари држава Србија неће толерисати. То није Србија будућности и Србија каквом желимо да се поносимо. Та деца су добра деца, али зна се када је време за војску, за школу и за друге ствари“, рекао је Вучић новинарима после обиласка припремних радова на Клиничком центру.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је раније данас да је камп на Златибору затворен и да су деца враћена кући и да се тренутно одвијају завршни радови на расклапању кампа.