Прочитај ми чланак

НОВАК ЈАЧИ ОД ДИМИТРОВА И КИШЕ: Ђоковић у четвртфиналу Синсинатија, следећи Раонић

0

Меч осмине финала Мастерса у Синсинатију између Новака Ђоковића и Григора Димитрова, који је синоћ прекинут у трећем сету због кише, биће настављен данас.

Меч је прекинут при резултату 2:1 у гемовима за Ђоковића у трећем сету, а наш тенисер у одлучујућем сету има брејк предности и биће на сервису.

Први сет добио је Димитров са 6:2, а други Ђоковић са 6:3.

19:50 – НОВАК РУТИНСКИ У ЧЕТВРТФИНАЛУ

Ђоковић одлично почиње сервис гем за четвртфинале Синсинатија. Осваја један лак поен, па следећи краде Бугарину и онда три меч лопте за Србина. Новак не користи прву, али другу да и иде међу осман најбољих.

19:46 – БУГАРИН УЗИМА ГЕМ, НОВАК СЕРВИРА ЗА МЕЧ

Бугарин долази до 40:15, а онда одличан ритерн Ђоковића, који не жели да преда ни овај сервис гем Димитрова. Међутим Григор ипак узима гем, а Новак ће сервирати за пласман у четвртфинале.

19:40 – ЂОКОВИЋ СПАСАО БРЕЈК ЛОПТУ И ОСВОЈИО ГЕМ

Први тежи сервис гем Ђоковића. Димитров долази до брејк лопте – 30:40. Новак сјајно сервира и не дозвољава ривалу да се врати у меч. Димитров после тога прави велику грешку и Србин узима још један гем. Уз то Ноле је добио и опомену за одуговлачење игре.

19:35 – БУГАРИН ДРЖИ ПРИКЉУЧАК

Оба играча сигурни на свој сервис у данашњем мечу, али то је ритам који одговара Ђоковићу. Григор је лагано дошао до 3:4 у трећем сету.

19:32 – ЂОКОВИЋ СИГУРАН НА СЕРВИСУ

Наставља Новак са добром партијом и поред тога што је Димитров имао 0:15 Србин је затегао први сервис и дошо још корак ближе четвртфиналу Синсинатија.

19:27 – ДИМИТРОВ ОСТАЈЕ У МЕЧУ

Ђоковић узима први поен и на сервис Димитрова, али онда наредна три иду у корист Бугарина, који на крају ипак осваја гем и остаје у мечу. Међутим, Новак и даље има брејк предности.

19:23 – НОВАК ОДЛИЧАН У НАСТАВКУ

Новак одлично креће у наставку. Србин је више него лако стигао до 40:0. Бугарин је само статирао, а Ђоковић наставио да плеше на терену у Синсинатију за потврду брејка у трећем сету.