Прочитај ми чланак

НАТО агентура на власти и у медијима у паници због дечјег кампа на Златибору

0

Исти ти Вучићеви таблоиди глорификују насиље у ријалити програмима, издају земље као "историјско решење за Косово", а нападе на свештенике СПЦ представљају као удар на стране агенте.

Само један дан је био довољан да се подигне целокупна НАТО агентура у Србији и крене у општу хајку на председника општине Чајетина Милана Стаматовића, што је, како они веле, „организовао паравојни руско-српски дечји камп на Златибору“!?

Нешто што ни Неле Карајлић у „Надреалистима“ не би могао да смисли, постала је тема у окупираној Србији. Невероватно је да се целокупна западна агентура узмувала због обичног дечјег кампа.

Дакле, нешто што је за похвалу, што доприноси правилном развоју омладине и сарадњи српског и руског народа, представници режима су дочекали на нож, а затим су на Стаматовића пустили своје кербере – Чедомира Јовановића, Јелену Милић, таблоиде предвођене „Куриром“…

Игнорисали су чињеницу да је омладинско-патриотски камп на Златибору организован са циљем да се деца уче самоодбрани и преживљавању у природи.

Исти ти Вучићеви таблоиди глорификују насиље у ријалити програмима, издају земље као „историјско решење за Косово“, а нападе на свештенике СПЦ представљају као удар на стране агенте.

– Деца се у кампу уче самоодбрани а не вршњачком насиљу, да се друже и преживљавају у природи а не да се „кољу по ријалити програмима“. Уче их да цене и поштују своје а да уважавају различитости, да остану своји на своје а не да беже из Србије препуштајући најгорима да воде ову земљу, да се поносе српским опанцима и српском униформом, да држе до своје традиције и културе – рекао је Милан Стаматовић, председник једине општине у Србији која има канцеларију за сарадњу са Русијом.