Прочитај ми чланак

КОНОБАР КОЈИ ЈЕ ШКОЛУ ЈЕДВА ЗАВРШИО са двојкама води продају ПКБ-а

0

Београд-Продају највећег пољопривредног комбината у овом делу Европе води веровали или не Драган Стевановић звани Боске који високи функционер СНС и близак сарадник Александра Вучића. Упућени тврде да је Боске основну и средњу школу једва завршио са двојкама и тројкама и да је до уласка у СНС радио као конобар када као какав прави генијалац за пет дана полаже 10 испита на Вишој школи за менаџмент и пословне секретаре у Сремским Карловцима и тако постаје државни секретар у Министарству привреде.

Данас тај исти Драган Стевановић звани Боске руководи продајом највећег пољопривредног комбината у овом делу Европе. Реч је наравно о ПКБ-у где напредњачка лоповска банда у просеку један хектар најквалитетнијег пољопривредног земљишта продаје за тричавих 16 евра. Да, добро сте чули. хекатр најквалитетнијег пљоопривредног земљишта за 16 евра.

Шта још треба да се деси у Србији да народ схвати да земљом под плаштом политичке организације руководи организована криминална група којој јој је на врху Александар Вучић док је његоб рођени брат Андреј Вучић задужен за оперативне послове тог криминалног картела.