Прочитај ми чланак

ДОКТОРКА ИЗ ЧЕШКЕ о МИГРАНТИМА: Признају само Алахов закон, а многи имају сиду!

0

Лекарка из Чешке дигла на ноге Немачку јер је открила стравичну истину о мигрантима: многи имају АИДС, сифилис, а лекаре у болницама од њих чува полиција са псима!

Јавност у Немачкој, захваљујући политици „отворених врата“ према мигрантима са Блиског истока, скоро ништа не зна о застрашујућим последицама масовног усељавања арапа-муслимана у најбогатију државу Европске уније. Исповест једне чешке лекарке која се усудила да исприча неким медијима шта се дешава у немачким клиникама, запањила је свакога ко је имао прилике да прочита њено сведочење. Поменута чешка лекарка, на личном искуству и искуству својих колега, видела је колико су муслимански и афрички мигранти застрашујуће тешки људи с којима није лако радити. Ова чешка докторка након рада с мигрантима упутила је апел да је надлежни пензионишу, јер, како каже, стање се не може издржати. А Србија се дичи тим људима, који нас свакодневно тероришу.

У писму које је у скраћеном облику прочитано на чешкој телевизији, жена коју су назвали „звиждач из мигрантске кризе“ (а, реч је о чешкој лекарки која ради у Немачкој) упозорила је на стравичан хаос у болницама. Многи мигранти у Европу уз АИДС и сифилис са собом носе хрпу егзотичних болести с којима ми не знамо радити. Ми не знамо лечити те болести, упозорава.

– Имали смо састанак овде у минхенској болници јер ситуација је напросто неодржива. Многи муслимани одбијају лечење ако их лече жене, а ми жене одбијамо ићи тим животињама, посебно онима из Африке. Однос између радника и миграната јако се погоршава, а однедавно мигранти по болницама ходају у пратњи полиције са псима па вам је онда јасно о чему се ради.

Многи мигранти имају сиду, сифилис и многе егзотичне болести које ми никад нисмо видели у Европи, а ако случајно добију лек на рецепт који морају платити, ту долази до слома, туче, вике, насиља, поготово ако је ријеч о лековима за децу – наводи се у писму.

– Они оставе дете у амбуланти и само кажу: „Овде се деца лече бесплатно“, иако им се не да лек они су спремни убити. Зато полиција уз болнице и азиле сада надзире и велике болнице. О овоме је забрањено говорити и писати, али ти људи су животиње. Тренутно, број незапослених у Немачкој је 2,2 милиона. Сада ће незапослених бити најмање 3,2 милиона.

А већина тих људи су потпуно неспособни. Неки од њих немају никакво образовање. Њихове жене уопште не раде. Процењујем да је једна од десет жена трудна. Стотине хиљада њих донели су са собом децу и одојчад, многи су јако мршави изгладнели. Ако се ово стање настави, враћам се кући па макар морала у присилну пензију. Не би ту радила више ни за двоструку плату. Јако су неугодни према женама.

– Чак је и наш водитељ смене рекао да му је страшно тужно видети спремачицу која годинама ради у тој болници за 800 евра месечно и да сада мора пролазити поред младића који на њу насрћу, сексуално је узнемиравају, говоре јој свашта, а ако одбије, онда постају агресивни све до доласка полиције.

До сада је болничко особље некако успело избећи заразу или силовање, али то је због присуства великог броја полиције у близини Рајне. Не желим ни замислити шта би се догодило да их нема. А што се заразе тиче, питање је дана када ће се зараза проширити по Европи.

Пре неколико недеља мигранти су ножевима напали лекаре у болници у близини Рајне, о томе сви ћуте. Наиме, дете старо осам месеци вукли су три месеца кроз пола Европе. Дете је, нажалост, умрло, упркос томе што је добило медицинску негу у једној од најбољих дечијих болница у Немачкој. Они су тада изболи лекара и две сестре. Лекар је оперисан, а две сестре су на интензивној нези, не зна се хоће ли преживети. Нико за тај злочин није кажњен. Сви су пуштени „у име културолошких разлика“?!

– Локалним медијима забрањено је писати о оваквим инцидентима који су свакодневни. Они су свој урин заражен сифилисом или АИДС-ом бацају сестрама у главу и ником ништа! Нико није процесуиран нити ухапшен! Шта би се догодило да је обрнуто? Да неко на смрт избоде мигранта, да заражени урин бацамо по људима?

Ако ништа друго, били би изведени пред лице правде, а мигрантима се ништа не догађа. Они смеју све и убијати и клати и нико им не може ништа. Нико им не говори да је то погрешно. Ви не разумете да су ти људи испраних мозгова, да уопште нису хумани и да не прихватају ништа осим закона Алаха или Мухамеда, а они су, по њиховом тумачењу, страшни, нељудски.

– Замислите само да на послу морате бити окружени полицијом и полицијским псима стално од страха за властити живот па ће вам бити јасније о каквим људима је ту реч. Само, нејасно је зашто се њима све допушта, то ме упућује на то да неко други има мало већи план од онога који ми можемо замислити, рекла је шокирана докторка која од почетка ове кризе ради с мигрантима и која сада жели свим силама побећи од страха за властити живот, с којим се, како каже коцка, сваки дан

У Србији се о мигрантима не сме проговоритио, јавно, ниједна реч. Вучићев картел на мигрантима зарађује огромне количине новца, од фиансијера овог пројкета Џорџа Сороша, па до накцеларке Англе Меркел.

Недавно су у једном сресмском селу пронађена два леша устрељених миграната, који су се, саопштено је, међусобно устрели, услед сукоба њихових фракција? Мало неуобичајено да обојица, у исто врме, потегну оружје.

Мигранти у Србију доносе многе болести, од којих махом неизлечиве, које здравствени систем не може да искоени, те ће многе од њих прећи у епидемију! Они са собом доносе хахатост, простаклук, насиље и успоставлају своја парвила живота.

Српске власти их штите као свете краве.

Ускоро ће мигарнти почеwти да организовано насељавају српска села, да улазе у станове, да живе на рачун буџета.

Дана 13. јула 2018. године, у седам градова са највећим бројем миграната – Суботици, Сремској Митровици, Шиду, Београду, Нишу, Врању и Прешеву, започела је велика кампања подршке интеграцији мигрантског становништва у овим срединама.

Вест је владајућа олигархија гурнула у трећи план али је, дала у задатак да организације такозваниг цивилног друштва из ових градова заједно са тамошњим локалним мрежама за подршку интеграцији избеглица организују низ активности „…како би ублажили социјалну дистанцу између локалног и мигрантског становништва и указали на потребе и проблеме миграната који у овим градовима живе…“

Све се дешава под логистиком немачке фондације „Конрад Аденауер“, чији је представник за Србију и Црну Гору, Бекман Диркенс, ових дана изјавио: „…Избеглице које су последњих година дошле са Блиског Истока, протресле су политичке системе свуда у Европи. Решење овог проблема нису ограде и враћање тих људи назад, јер нико на такав пут не креће без озбиљних и тешких разлога. Прави приступ је да заједно дођемо до решења које је прихватљиво и добро за све, за оне који су своје земље напустили и за нас који смо их у својим земљама дочекали…“

Немци су их дочекали по налогу Меркелове, сада разбијају главу, па и нама каче терет око врата, кога и онако имамо превише.

Швабо, води их кући.