Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР – др МИТРОВИЋ Уз помоћ Вучића албанска мафија купује земљу и фирме по СРБ

0

Гост медијске куће „Центар”, у емисији „Интервју”, био је доктор економских наука, банкар и члан председништва Српског покрета Двери, Предраг Митровић. Тема емисије је била колика је стварна задуженост Србије и држављана Србије у односу на ММФ и банке, као и зашто се распродаје друштвена и државна својина Србија.

„Србија је имала развијен банкарски систем, али током такозване трансформације привреде током 2001. године, убијене су четири наше највеће банке, али њихова ликвидација још траје и оне и даље доносе добит, што говори о њиховој способности и могућности да опстану”, подсетио је др Митровић додавши:

„Да је од тада до данас вођена другачије монетарна и банкарска политика српске банке би опстале, али није био циљ да постоје наше банке јер се желело да огроман простор у српском банкарском систему буде уступљен страним банкама, које за разлику од домаћих банака нису развојено већ искључиво прифитабилно орентисане.”

У емисији се говорило и о реформи пензионог фонда, о томе зашто је у Србији забрањена акција „Купујте домаће”, како увозни лоби и страни инвеститори пљачкају нашу земљу, како албански прљав мафијашки купује руднике, земљу и непокретности у српској држави, као и како је албански председник илегално ушао у Србију.

Интервју, за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу – Фејсбук – ЦЕНТАР
и претплатите се на наш Јутјуб канал: Јутјуб – ЦЕНТАР