Прочитај ми чланак

НЕВЕРОВАТНО: Суд покренуо поступак због паљења заставе лажне државе Косово!

0

Против једног од оснивача иницијативе „Нема предаје Косова и Метохије“ – Дамњана Кнежевића, прекршајни суд је покренуо поступак због паљења заставе лажне државе Косово и Српске напредне странке током мартовских демонстрација против погрома Срба у Београду.

– У марту сам организовао јавно окупљање грађана на Тргу Републике поводом годишњице погрома српског народа на територији Косова и Метохије од стране шиптарских терориста, које сам пријавио са трасом од Трга Републике до Храма Светог Саве. Пре почетка скупа на Тргу Републике окупило се око 1000 људи.

Током протесне шетње у улици Краља Милана бр. 14 код бивше Народне Скупштине и зграде Председништва смо се зауставили и тада су учесници скупа узвикивали „ Вучићу педеру издао си Србију“ и том приликом из младалачког бунта  су извађене и запаљене заставе илегалног такозваног „косова“ и Српске напредне странке. 

Тај чин је предузет из разлога легитимне народне критике политике актуелног режима и шиптарских терориста који су убијали наш народ што је истовремено представљало и заштиту Устава и уставног поредка и целовитости Р Србије, а то је било оправдано и у интересу свих грађана.

Током паљења поменутих „застава“ налазио сам се у непосредној близини, али лица која су запалила заставе не познајем нити сам их пре виђао.  Желим да напоменем да сам наведено јавно окупљање лично пријавио и са пријатељима организовао као грађанин. Пре, у току и након јавног окупљања колико је мени познато није интервенисала полиција и није било нарушавање јавног реда и мира – рекао је Кнежевић.