МАЈКА И ЋЕРКА ЖРТВЕ: Детаљи стравичног силовања у Београду

3

Ненад С. (40) ухапшен је 7. августа у Београду због сумње да је више месеци силовао пасторку (15) и малтретирао супругу М. С, с којом има двоје деце. Он је јуче негирао да се иживљавао над девојчицом и женом, али му је после саслушања одређен притвор до 30 дана.

Он се терети да се, од средине 2017. до маја 2018. године, уз претње и уцене сексуално иживљавао над девојчицом, а да је жену непрекидно шиканирао.

– Случај је откривен када се девојчица пре неколико дана пожалила мајци да је очух поново покушао да је напаствује. Жена је одмах пријавила случај, кривећи себе како ништа није приметила! – каже извор.

Док је девојчице давала изјаву, у присуству психолога и инспектора, мајка је плакала.

– Девојчици је одузео невиност, претећи јој да ће мајку и њу избацити на улицу и да ће свима причати да су га оне искористиле. Мајку је сломило сазнање да јој је муж силовао јединицу. Признала је да је и њу злостављао, али да због страха није смела да га пријави – каже саговорник.

Како се сазнаје, осумњичени се на саслушању понашао смирено и кратко рекао:

То није истина!

На Врачару, где су Ненад и његове жртве живеле као подстанари, јуче је био мук. Комшије су биле изненађене хапшењем, говорећи:

– „Зар наш Неша?“

– Живео је са женом, њеном ћерком и двоје заједничких синова. Са нама је био добар и бринуо је о дечацима. Супруга је била повучена, као и ћерка. Девојчица је ретко излазила из куће, била је врло тиха. Када су мајка и очух радили, чувала је браћу. У последње време имала је неки тужан поглед. Видела сам је пре 10 дана када су пратили дечаке код Нешиних у Врање – рекла је комшиница.

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!