ТРИФКОВИЋ: Због издаје Косова Вучић се налази у потпуном лудилу

19

Никада у српској историји није било примера оволике велеиздаје. Таквих примера чак нема нигде у свету, да инструисана власт предаје део територије своје земље и још да убеђује народ како је то неопходан залог будућности

1.Почео је систематски напад на СПЦ због става о КиМ.
2. Председник Србије, чији су саветници Блер и Гузенбауер, говори о томе да Србијом вршљају страни агенти. СНС би требало да се преименује у Страна агентура Србије.

3. Купљена квазиелита шири дефетизам.
4. У историји нисмо имали патолошког лажова на челу државе који окреће ствари за 180 степени. Сам је дубоко загазио у велеиздају коју приписује онима који се не мире са велеиздајом.
5. Вучић преко својих сарадника шири причу о томе како Руси „желе да изазову сукобе и спрече решење за Косово“. Ваљда НАТО и САД хоће да нас спасу, отимањем Косова и тако сачувају мир.
6. Александар Вучић је обећао да ће предати Косово како би дошао на власт. После шест година власти, при којој му је дозвољено да са братом, кумовима и другарима опљачка Србију, дошло је време да испуни своја обећања.
7. Срби треба Косовом да плате власт Александра Вучића, односно власт фалсификованих диплома, професионалних превараната, нерадника, лажних патриота, радикалских конвертита, лажова, неписмених шарлатана.
8. Александар Вучић зна да мора да испуни што је обећао, а са друге стране не сме да испуни јер зна шта то значи. Због тога се налази у потпуном лудилу, покушавајући с једне стране да направи себи алиби и да кривицу пребаци на другога, а са друге да се коцка до краја.
9. Никада у српској историји није било примера оволике велеиздаје. Таквих примера чак нема нигде у свету, да инструисана власт предаје део територије своје земље и још да убеђује народ како је то неопходан залог будућности.
10. „Ко далеко оде с ђаволом у шетњу, тешко се враћа на прави пут.“ Шта год да одлучи, не пише му се добро.

КОСОВО ЈЕ СРБИЈА, БИЛО И БИЋЕ. Шта год да велеиздајник у покушају уради, биће опет.

19 коментара “ТРИФКОВИЋ: Због издаје Косова Вучић се налази у потпуном лудилу

  1. ranko75 каже:

    Umlatiti izdajnicka govna da im se ni groba ne zna. Treba unapred odrediti ko su izdajnici, a sve ih manje vise znamo i kada se zbaci trenutno glavni,iz pocetka mora biti diktature dok se ne pohapsi vecian, inace ce organizovato gradjanski rat jed nemaju sta da izgube. Ili mi ili oni. Treba pozvati Vucica na dvoboj pistoljima za veleizdaju ja se pervi javljam ako donesete zakon da mogu da ne odgovaram. Za takvu priliku se menja i zakon.

  2. Дуња каже:

    Јасно и САВРШЕНО ТАЧНО, хвала Драгана

Коментари су затворени.