Прочитај ми чланак

ТРИФКОВИЋ: Због издаје Косова Вучић се налази у потпуном лудилу

0

Никада у српској историји није било примера оволике велеиздаје. Таквих примера чак нема нигде у свету, да инструисана власт предаје део територије своје земље и још да убеђује народ како је то неопходан залог будућности

1.Почео је систематски напад на СПЦ због става о КиМ.
2. Председник Србије, чији су саветници Блер и Гузенбауер, говори о томе да Србијом вршљају страни агенти. СНС би требало да се преименује у Страна агентура Србије.

3. Купљена квазиелита шири дефетизам.
4. У историји нисмо имали патолошког лажова на челу државе који окреће ствари за 180 степени. Сам је дубоко загазио у велеиздају коју приписује онима који се не мире са велеиздајом.
5. Вучић преко својих сарадника шири причу о томе како Руси „желе да изазову сукобе и спрече решење за Косово“. Ваљда НАТО и САД хоће да нас спасу, отимањем Косова и тако сачувају мир.
6. Александар Вучић је обећао да ће предати Косово како би дошао на власт. После шест година власти, при којој му је дозвољено да са братом, кумовима и другарима опљачка Србију, дошло је време да испуни своја обећања.
7. Срби треба Косовом да плате власт Александра Вучића, односно власт фалсификованих диплома, професионалних превараната, нерадника, лажних патриота, радикалских конвертита, лажова, неписмених шарлатана.
8. Александар Вучић зна да мора да испуни што је обећао, а са друге стране не сме да испуни јер зна шта то значи. Због тога се налази у потпуном лудилу, покушавајући с једне стране да направи себи алиби и да кривицу пребаци на другога, а са друге да се коцка до краја.
9. Никада у српској историји није било примера оволике велеиздаје. Таквих примера чак нема нигде у свету, да инструисана власт предаје део територије своје земље и још да убеђује народ како је то неопходан залог будућности.
10. „Ко далеко оде с ђаволом у шетњу, тешко се враћа на прави пут.“ Шта год да одлучи, не пише му се добро.

КОСОВО ЈЕ СРБИЈА, БИЛО И БИЋЕ. Шта год да велеиздајник у покушају уради, биће опет.