ЈЕДВА САЧУВАО ЖИВУ ГЛАВУ Теша Тешановић доживео несрећу

7

Теша је доживео озбиљну незгоду када су се на чланове наше екипе обрушиле стене пречника отприлике 30-60 центиметара.

Новинар Теша Тешановић доживео је јуче несрећу током снимања када су се на њега и чланове екипе обрушиле стене, јавља „Балкан инфо“.

„Теша Тешановић и Александар Павковић били су на југу Србије, у околини Ђавоље вароши и снимали су репортажу заједно са Југославом Петрушићем.

Теша је доживео озбиљну незгоду када су се на чланове наше екипе обрушиле стене пречника отприлике 30-60 центиметара. У последњем тренутку успео је да избегне директан удар стене у тело, али га је стена пречника око 30 центиметара ударила у леву ногу.

Можемо само да захвалимо Богу што повреде нису теже и што је Теша успео да сачува живу главу!“, писало је на Фејсбук страници Балканинфа.

Након неког времена стигле су информације из болнице.

„Теша се осећа боље. Смештен је у болницу у Прокупљу. Теша је завршио са свим прегледима, на срећу нема било каквих прелома костију. Прошао је само са већом посекотином, уз нагњечење ткива. Хвала свима који су били уз Тешу.“

УКОЛИКО ИМАТЕ ЖЕЉУ ДА ПОДРЖИТЕ РАД ПРОДУКЦИЈЕ „ЦЕНТАР” И РАД ПОРТАЛА „СРБИН.ИНФO”, ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ ПУТЕМ СЛЕДЕЋИХ ЛИНКОВА:

ХВАЛА И БОГ ВАС БЛАГОСЛОВИО!