Прочитај ми чланак

МИХАЈЛОВИЋЕВА: Нисам била на „рибању“ код Вучића

0

Београд -- Потпредседница владе Зорана Михајловић изјавила је да није била ни на каквом "рибању" пре неки дан код председника Србије и странке Александра Вучића.

Како је рекла, њих двоје имају комуникацију на дневном нивоу.

Михајловић је тако одговорила на питање новинара да ли је разговарала са Вучићем о оптужабама које долазе из врха странке да неаргументовано напада СНС.

„Било је написа у новинама да сам била на ‘рибању’, у првом тренутку сам хтела да се шалим на то, па хтела да питам како то неко неког ‘риба’, али мислим да је то неозбиљно“, рекла је.

„Председник Србије и председник СНС Вучић и ја као потпредседница владе и чланица Председништва СНС имамо дневну комуникацију и виђање и нормално је да радимо и разговарам са њим. Разговарали смо, пре свега, о послу.

Привредно и економски гледано се налазимо у једној доброј позицији са могућношћу да се добро развијамо“.

Михајловић каже да је, када је реч о развоју, питање будућнисти Србије тренутно – питање КиМ.

„Дакле, морамо размењивати информације. Што се тиче било којих оптужби из моје странке, никад нисам ни раније коментарисала, а било је тога и пре. Нећете од мене чути у медијима да се препуцавам или коментаришем било коју реченицу, изјаву или мишљење. Нећу нарочито ни Даркову (Дарка Глишисћа), јер је он председник Извршног одбора СНС и знам колико важних послова у странци ради“.

Михајловић је додала да ће о томе бити речи у неком тренутку на страначким органима, „како је рекао јуче и председник странке“.