Прочитај ми чланак

ЉУБАВНИКУ ПРЕСЕЛА ШВАЛЕРАЦИЈА Муж кога је преварила жена добио 8.8 милиона долара!

0

Овакав закон, постоји и на Хавајима, у Новом Мексику, Јужној Дакоти, Јути и Мисисипију.

У многим државама, не постоји казна за прељубништво, али у Северној Каролини то може да буде озбиљан прекршај, у шта се недавно уверио Франсиско Хуисар, који превареном мужу своје љубавнице сада мора да исплати 8,8 милиона долара.

Судија је наредио Хуисару да Киту Кингу, са чијом супругом се виђао 16 месеци, на име одштете мора да плати 8,8 милиона долара, преноси ЦНН.

Кингов адвокат, Џоан Фојл, казала је да је компанија њеног клијента, након сазнања да га супруга Данијел Сордс вара, изгубила приходе и запосленог – супругу од које се на крају развео.

Судија је наредио Хуисару да Киту Кингу, са чијом супругом се виђао 16 месеци, на име одштете мора да плати 8,8 милиона долара.

Преварени муж, пресавио је табак и љубавника своје, сада већ бивше, супруге, тужио за наношење душевног бола.

Данијел и Франсиско упознали су се на мото скупу 2015. године, нешто више од пет година након што се Данијел удала за Кинга.

Хуисар је најавио жалбу на ову пресуду.

Иначе, у Северној Каролини сасвим је легално да преварени супружник тужи особу са којом га је брачни партнер преварио, а стручан назив за то је отуђење наклоности.

Овакав закон, постоји и на Хавајима, у Новом Мексику, Јужној Дакоти и Јути.

Кинг је рекао да је покушао да спаси брак, због своје кћерке, али онда се упознао са законима државе у којој живи и схватио да свој бол може и да наплати.

Ово није први случај у Северној Каролини да преварени супружник добија одштету од особе са којом је преварен.

Познат је случај из 2011. године када је Бети Девин наложено да плати 30 милиона долара Керол Пурјир, након афере коју је имала са њеним бившим супругом Доналдом Пурјиром.