Прочитај ми чланак

СРАМНИ ПОТЕЗ Коначно се огласио Хрват који је ПЕСНИЦОМ УДАРИО капитена Србије

0

Лорен Фатовић је без икаквог разлога ударио песницом у лице нашег Филипа Филиповића. И што је најгоре судије уопште нису констатовале шта се догодило у базену.

Ватерполо репрезентација Србије освојила је злато на Европском првенству у Барселони, а осим по наставку сурове доминације Срба, првенство ће остати упамћено и по неспортском потезу Хрвата Лорена Фатовића у полуфиналу ЕП.

Србија је у узбудљивом полуфиналу савладала Хрватску са 9:7, а меч је обележио сраман потез хрватског ватерполисте Лорена Фатовића.

Срамна ситуација догодила се у првом мунуту друге четвртине када је Лорен Фатовић без икаквог разлога ударио песницом у лице нашег Филипа Филиповића. И што је најгоре судије уопште нису констатовале шта се догодило у базену.

Хрватска је у мечу за бронзу савладала Италију, а након утакмице Фатовић је открио да се искрено каје због неспортског потеза који је направио у полуфиналу.

„Оно стварно није било потребно, извинио сам се, и још једном се извињавам свима. Била је то ‘жута минута’, стварно се извињавам свима који су то видели. Ономе нема места овде“, рекао је Ф