Прочитај ми чланак

НЕОПРОСТИВО! Ево шта ће Албанци урадити на Кошарама, Срби бесни и повређени!

0

Бивши команданти албанске, злочиначке, терористичке организације ОВК желе да изграде меморијални центар на Кошарама, а ова информација разбеснела је јавност у Србији.

Крвници из ОВК хоће да створе меморијал, центар националног мита „државе Косова“ упркос чињиеници да је овај простор симбол пораза овдашњих терориста и њихове „Атлантске бригаде“ са Запада.

Злочинци су покушали уз помоћ НАТО да изврше копнену инвазију из Албаније на Косово уз помоћ војске те земље и западних плаћеника, током НАТО агресије на Југославију 1999. године. Они од априла до јуна 1999. нису успели да се на простору од Ђеравице до Кошара пробију у Србију, урпкос помоћи атриљерије албанске војске и непрестаног НАТО бомбардовања.

Документ тзв. приштинске владе о оснивању меморијалне зоне „Битка на Кошарама“ упозорава на опасне успомене које су им оставили савезници. На овом простору није чишћена радиоактивна муниција коју су бесомучно просипали амерички „раптори“, па се нуклеарни материјал распао у земљи и дугорочно загадио водоизворишта.

Велики проблеми су и касетне бомбе које су посејали стратешки бомбардери Б-52 и које још вребају у шумама.