Прочитај ми чланак

ДВЕРИ: Колико лажних обећања стиже са Вучићем?

0

Градска организација Двери у Чачку огласила се саопштењем поводом доласка Александра Вучића на церемонију полагања камена темељца за фабрику немачке компаније “Форверк“ у Прељини.

Саопштење преносимо у целости:

„Ових дана у наш град долази један од највећих домаћих илузиониста и политичких опсенара, српски Дејвид Коперфилд – председник Србије Александар Вучић. У Чачак долази онај ко је наредио да се хапсе чачански саобраћајни полицајци, затварају наши угоститељски објекти, графитима наруже наше фасаде, који вређа наш начин говора и ко нам је узео паре из градског буџета и пребацио га у републички буџет – све зато што га Чачак недовољно воли и што је опозиција његовој неотитоистичкој власти најјача управо у нашем граду.

Вучић је политичар за чија се обећања испоставило – статистички доказано – да од свега што је изговорио до сада 92% биле су лажи. Зато су квоте на чачанским кладионицама знатно повољне на клађење да ће приликом доласка у Чачак Вучић изрећи низ нових лажних обећања.

Ево неколико “дојава“ за Вучићева обећања у среду током посете Чачку на која се треба кладити:

1. Вучић ће обезбедити Чачку 4.000 нових радних места
2. Вучић ће отворити у Чачку пет нових фабрика
3. Вучић ће обећати Чачку просечну плату од 1.000 евра
4. Вучић ће најавити жичару од Чачка до мора
5. Вучић ће донирати Чачку 2.500 новорођене деце
6. У Чачку никада неће бити одржана геј парада.

 

Све милујући градоначелника Чачка Милуна Тодоровића по глави и обраћајући се маси од 5.000 Чачана из свих делова Србије који ће се у среду окупити у Прељини, председник Србије Александар Вучић завршиће своју посету нашем крају једним од највећих лажних обећања у историји Србије: да никада неће признати независно Косово.

Информативна служба Градске организације Двери у Чачку”