Прочитај ми чланак

У ЦЕНТАР: Ко бије ВУЧИЋА да призна независно Косово – Д. Кнежевић и Д. Тврдишић

0

Учесници емисије "Дебата" у продукцији медијске куће "Центар" били су Данило Тврдишић, српски економски публициста, уредник емисије „Политикон” и Дамњан Кнежевић, један од оснивача народне иницијативе „Нема предаје Косово и Метохија”, која се бори, путем уличних протеста и скупова, за очување Космета у оквиру српске државе.

Тема емисије је било да ли активизам патриотских народних иницијатива у вези Косова и Метохије и економско поробљивање Србије од стране страних инвеститора.

– Нажалост, чак и на националној сцени има оних који кажу дај да се договиримо са Албанцима – нека ми узмемо север, а они остали део Космета – не схватајућу у својој површности, у свом плитком размишљању уколико се то деси ствара се домино ефекат који ће узроковати почетак краја нашег народа, наше културе и историје, истакао је Данило Тврдившић у емисији закључивши:

– Ако се то деси, не да се завршава прича око Косова, већ се почиње да одмотава и то само у корист Шиптара.

– Ми смо се обавезујућег референдума, односно давању столица у УН, албанским окупаторима из Приштине, уплашили још крајем прошле године, па смо зато се окупили са жељом да се организујемо и то спречимо, рекао је Дамњан Кнежевић објашњавајући како је започела са радом народна иницијатива Нема предаје Косова и Метохије, додавши:

– Ми спремни чекамо шта ће Вучић урадити у августу, односно да ли ће признати Косово, и реаговаћемо жустро, одлучно и јако. Ја заиста верујем у наш народ, колико год је апатичан и убијан у појам да ће да реагује на исти начин. Ако нас Косово не пробуди, ништа нас друго неће, јер ако паднемо на Косову отићи ће и Рашка и Војводина; и ЛГТБ ће упливати у све сфере наших живота, а да не причам и о нашем даљем економском поробљавању.

У емисији се још причало о томе како се народ може супроставити режиму који контролише све медије и новчане токове, како организовати отпор против глобалистичких елита и да ли постоји патриотска опозиција у Србији.

 

Дебату за медијску кућу „Центар”, (Зграда „Борбе”, Трг Николе Пашића 7, Београд) водио је гл. уредник српског медија „Србин.инфо”, Дејан Петар Златановић.

Ако вам се свиђају наше емисије, лајкујте и нашу Фејсбук страницу – Ако вам се свиђају емисије, лајкујте и Фејсбук страницу – ФЕЈСБУК – ЦЕНТАР или нас можете контактирати на 064 24 24 123.и и претплатите се на Јутјуб канал: ЦЕНТАР – ЈУТЈУБ.